Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

unakit nyaklánc, karkötő, fülbevaló
unakit nyaklánc, karkötő, fülbevaló
6 490 Ft

unakit nyaklánc, karkötő, fülbevaló

nyaklánc hossz: 50 cm /nemes acél kapocs és tartozék/

karkötő hossz: 18,5 cm /más méretben is kérhető/  rugalmas szilikon damilra fűzve

beakasztós füli: nemesacél  /kérésre kapcsosra cserélem/

6 490 Ft
Részletek

Korall: Védőkő. A vörös korall például az anyaságot szimbolizálja. Biztosítja a gyermek egészséges fejlődését az anyaméhben, és a szeretet meleg rezgése egész életében megmarad. Hatásos vérszegénység, vérkeringési zavarok, meddőség, rendszertelen menstruáció és veszélyeztetett terhesség ellen. Kiegyensúlyozottá tesz, növeli a termékenységet, a szexuális vágyat és megkönnyíti a szülést.  A legyengült szervezetnek erőt és kitartást ad, erősíti a vérképzést és a veseműködést. A tüdőre és minden vérrel és csonttal kapcsolatos problémára hatással lehet.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
gyökércsakra, koronacsakra
Csillagjegyek (több)
mérleg
Cikkszám
283