Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

kagyló és édesvízi gyöngy nyaklánc, karkötő, fülbevaló
kagyló és édesvízi gyöngy nyaklánc, karkötő, fülbevaló
11 490 Ft

kagyló és édesvízi gyöngy nyaklánc, karkötő, fülbevaló

nyaklánc hossz: 50 cm /nemes acél kapocs és tartozék/

karkötő hossz: 18 cm /más méretben is kérhető/  rugalmas szilikon damilra fűzve

kapcsos füli: nemesacél  /kérésre beakasztósra cserélem/

11 490 Ft
Részletek

Gyöngyház: Hatására gyorsabban gyógyulnak a sebek. Hűsítő hatását a lázas betegségek, pl. tejláz enyhítésére is használják. Hatással van a mellékvesére és gondoskodik az ödémák (vizenyők) felszívódásáról. Mészhiány és a köröm betegségeinek fellépésekor is segít. Agyhártyagyulladás, mániákusság, hisztéria és elmebajok esetében is hatásos. A gyöngy tudatosítja a feldolgozatlan konfliktusokat, traumákat, régi fájdalmakat. Hat a szellemi kimerültség ellen, megtanít a kezdeményezésre, segíti egyéni érési folyamatunkat.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
koronacsakra
Csillagjegyek (több)
halak, rák
Cikkszám
278