Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

hegyikristály-matt hegyikristály nyaklánc, karkötő, fülbevaló
hegyikristály-matt hegyikristály nyaklánc, karkötő, fülbevaló
12 190 Ft

hegyikristály-matt hegyikristály nyaklánc, karkötő, fülbevaló

6-8-10 mm növekvő gyöngyökből 

nyaklánc hossz: 53 cm /nemes acél kapocs és tartozék/

karkötő hossz: 20 cm rugalmas szilikon damilra fűzve

kapcsos füli: nemesacél  /kérésre beakasztósra cserélem/

12 190 Ft
Részletek
Hegyikristály: A Hegyikristály a leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kristály a Földön. A Fény kristálya, a Világmindenség erejét szimbolizálja. Minden csillagjegy számára ajánlott. Fokozza a többi kristály hatását, a kristály a létezés minden szintjén kifejti hatását. Segíti a figyelem összpontosítást. A hegyikristály mestergyógyító és bármilyen betegségre használható.  Harmonizálja a két agyféltekét, tisztítja az aurát, növeli az ellenálló képességet, elősegíti a sebek gyógyulását, a csontok összeforrását. 

 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
minden csakra
Csillagjegyek (több)
összes horoszkóp
Cikkszám
140