Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

thulit nyaklánc
thulit nyaklánc
3 190 Ft

thulit nyaklánc

szemcséből készült 

51 cm hosszú, nemesacél kapoccsal 

3 190 Ft
Részletek

Thulit: Drámai hatású kő, amely szorosan kötődik az életerőhöz: elősegíti a gyógyulást és a regenerációt, hasznos mindenütt, ahol valamilyen ellenállást kell legyőzni. Növeli a problémák megoldásához szükséges kíváncsiságot, feltárja az emberi lét kettősségeit, a szeretetet összekapcsolja a logikával. Megkönnyíti szenvedély és a szexuális érzelmek kifejezésre juttatását. Szabályozza a szervezet kalciumszintjét, és jótékonyan hat a gyomorbántalmakra. Fokozza a termékenységet, gyógyítja a nemzőszervek betegségeit. Erősíti és regeneráló kő, hasznos vészes gyengeség, idegi kimerültség esetén.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
szívcsakra
Csillagjegyek (több)
bika, ikrek
Cikkszám
147