Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

orgonit szív medállal bőr nyakláncon
orgonit szív medállal bőr nyakláncon
2 590 Ft

orgonit szív medállal bőr nyakláncon

a bőr nemesacél kapoccsal

48 cm hosszú

2 590 Ft
Részletek

Mi az orgonit? Egyszerű védekezési eszköz a láthatatlan, természetellenes, egészséget romboló energiák ellen. Nyugati országokban már sokan használják az orgoniteket, mivel a környezet energiája nagy hatással van az ember közérzetére és egészségére.  Az orgonit Wilhelm Reich Orgon energiával kapcsolatos kutatásai alapján készül. Az orgonit egy házilag is elkészíthető energia átalakító kis „szerkezet”. A környezetünkben előforduló káros mikrohullámokat, elektromos kisugárzásokat, adótoronyból származó természetellenes, egészségre ártalmas energiákat Életerő energiává változtatja át. Sugárzó energiája van harmonizáló hatással. Alapvetően alkalmas a vegyi csíkok eloszlatására, káros sugárzások harmonizálására. Nem eliminálja a káros energiákat, hanem pozitívvá alakítja. Onnantól kezdve az orgonit pozitív energiáját fogja sugározni egy műtárgy, ahogy a közelébe telepítjük. De az elekrto és rádió frekvencia szmog mellett az ún. káros földsugárzásokra is ilyen hatással van. Az emberre, élő környezetre már ezzel is pozitív hatással van, de önmagában gyógyító hatással is rendelkezik. Elképzelhető, hogy az ember beteg részeinek negatív energiájára van a pozitív átalakító hatással. Az orgon energia, a pozitív életenergia.  Az orgonitot használjuk a lakásban akár több helyen is. Természetesen elsősorban számítógép tetejére, TV -re, mikrohullámú sütő tetejére, nyomtatóra, vezeték nélküli telefon mellé, hűtőszekrény tetejére, stb. Kertünkbe is helyezzünk el néhány darabot, hogy környezetünket pozitív energiával lefedjük. Mobiltelefonunk hátsó részére ragasszunk pici, lapos orgonitet, ez a káros mikrohullámú sugárzást is átalakítja Életerő energiává. Ha kirándulni megyünk és szeretnénk hozzájárulni Földanyánk energiájának javításához, vigyünk magunkkal orgonitet és ha magaslaton vagyunk dobjuk le, vagy kis lyukat készítve a földben ássuk el. Ha folyóparton, vagy tóparton járunk a vízbe dobva egy-egy orgonitet szintén nagy segítséget nyújtunk vízben élő állatok és növények számára. Tapasztalatainkat adjuk tovább és terjesszük az orgonit áldásos hatását, hogy minél több emberhez eljusson Magyarországon is a hír, hogy van egy lehetőség lakóhelyünk, környezetünk energiájának feljavítására.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
minden csakra
Csillagjegyek (több)
összes horoszkóp
Cikkszám
163