Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

kalcit nyaklánc
kalcit nyaklánc
3 690 Ft

kalcit nyaklánc

szemcséből készült, középen 2 cm amorf gömb medál

53 cm hosszú, nemesacél kapoccsal

3 690 Ft
Részletek

Kalcit: Tisztítja a kiválasztó szerveket. Elősegíti a kalcium beépülését a csontokba, a mészlerakódást viszont feloldja; erősíti a csontvázat és az ízületeket. Csillapítja a beleket és a bőrbetegségeket. Serkenti a véralvadást és a szövetek gyógyulását. Megerősíti az immunrendszert, és kisgyermekeknél támogatja a növekedést. Tisztítja  és újra energiával tölti fel a csakrákat.  Stabilizáló kő: fokozza a bizalmat önmagunkban, és erősíti bennünk azt a képességet, hogy felül tudjunk emelkedni a kedvezőtlen sorsfordulatokon. Szembe száll a lustasággal, segít energikusabbá válni minden szinten. Hasznos kő a tanuláshoz is.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
szexcsakra, köldökcsakra
Csillagjegyek (több)
ikrek, bak
Cikkszám
156