Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

életvirág medál bőr nyakláncon
életvirág medál bőr nyakláncon
1 490 Ft

életvirág medál bőr nyakláncon

kék howlit- fehér howlit-piros jádé  gyöngyökkel,

a bőr nikkelmentes kapoccsal 53 cm hosszú 

2,7 x 7 cm medál antiallergén fém bevonatos öntvényből

1 490 Ft
Részletek

Howlit:  Súlyproblémákkal küzdő emberek köve! Gyakran festik, így más színben is előfordul. Pl.: kék, piros, stb. Erősíti az akaratot és a kitartást, ezzel is támogatja a fogyókúrát.  Méregtelenít, zsírégető hatása van, felgyorsítja az anyagcseréjét a szervezetben. Erősíti a hasnyálmirigyet, csökkenti a koleszterinszintet, és a folyadékraktározást. Segíti a magnézium felszívódását, egyensúlyban tartja a kalciumszintet, enyhíti a bélzavarokat, a gyomorémelygést és a hányingert. Gyógyítja a csontok és a fogak betegségeit. Izomlazító hatása van, oldja a görcsös fejfájást, segíti a gyomor működését, gátolja a véralvadást, rugalmassá teszi az érfalakat, megelőzi az érelmeszesedést és tágítja a koszorúereket.

Jáde: A tisztaság köve. Növeli és táplálja a szeretetet, védelmet nyújt, vonzza a szerencsét és a barátságot, növeli az önállóságot. Jó hatású a vesékre, méregtelenít, gyógyítja a műtéti sebeket, fokozza a termékenységet, segít a szülésnél, egyensúlyban tartja a sav-lúg arányt. Szabályozza az idegek, a vese és a mellékvese működését. Jótékony hatással van a pajzsmirigy működésére. Elősegíti a pihentető alvást.

ÉLET VIRÁGA: Az Univerzum és a spirituális élet közötti kapcsolat metaforájaként is értelmezhetjük. Több titkos jelképet is magában rejt az élet virága, többek között az élet gyümölcsét is, amelynek segítségével felfedezhetjük az Univerzum és a szakrális titkok közötti összefüggéseket is.

 


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Cikkszám
175