Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

életfa sodrony nyaklánc
életfa sodrony nyaklánc
1 590 Ft

életfa sodrony nyaklánc

nemes acél medál 

45 cm hosszú merev sodronylánc 

1 590 Ft
Részletek

ÉLETFA: Szorosan kapcsolódik a születés, élet, halál és újjászületés körforgásához. Az Életfa kapcsolatban van a Föld négy elemével, mint a föld, a szél, a levegő és a tűz, utalva a végtelen kapcsolatra a teremtésben. Összeköti az égi és a földi szférát. A fa gyökerei a földből táplálkoznak, míg lombja az ég felé törekszik, így biztosítva átjárót a világrészek között.  Az élet fáját az emberi agy, és a tudás szimbólumának is tartják.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Cikkszám
161