Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

amazonit nyaklánc
amazonit nyaklánc
4 390 Ft

amazonit nyaklánc

gömbölyített szemcséből készült,

középen 6-8 mm gyöngyök ezüst hematit között.

51 cm  hosszú

nemesacél kapoccsal 

4 390 Ft
Részletek

Amazonit: A termékenység, a szülő nők  köve.  Segíti a szeretetteljes kommunikációt, mivel jó hatással van a szív- és torokcsakrára. Eloszlatja a negatív energiákat, elnyeli a káros sugárzásokat, helyreállítja az anyagcsere-folyamatokat. Oldja az idegrendszeren belüli blokkokat és az izomgörcsöt. Hasznos a csontritkulásra, kalciumhiányra és az ebből adódó betegségekre.  Kedvező hatása van az értelem és az intuíció, valamint a hangulatváltozások kiegyenlítésére. Rendbe hozza az anyagcserezavarokat (máj) harmonizálja az agyműködést, a vegetatív idegrendszert, a belső szerveket. Segíti a békés szülést és születést, ezért kismamáknak ajánlott

.Hematit: Az erő, kitartás, túlélés köve. Erősíti a nyirokrendszert és az immunvédekezést, segít a szív, a véredények és a hólyag panaszain, valamint a fertőzéseken, gennyes gyulladásokon. Elősegíti a vasfelvételt és a vérképződést, stimulálja a mirigyeket, a májat és az epét.

 


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Kristály
amazonit
Szín
kékes-zöld
Csakrák (több)
szívcsakra, torokcsakra
Csillagjegyek (több)
rák, halak, bika, mérleg, nyilas
Cikkszám
276