Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

 szodalit medál / keretben/
szodalit medál / keretben/
890 Ft

szodalit medál / keretben/

4 és 8 mm gyöngyökből  antiallergén gyöngykeret    
890 Ft
Részletek

Szodalit: Az egyensúly köve. Segít a belső egyensúly megteremtésében, önbizalmat, bátorságot hoz életünkbe. Megszünteti a fölösleges bűntudatot, segít felvállalni önmagunkat, enyhíti a pánikrohamokat, elűzi a félelmet, a fóbiát. Fokozza a tudatosságot, segíti az igazságra törekvést. Nyugtatja az elmét, megszünteti a szellemi zűrzavart. Igazságérzetre nevel.  Segíti a kiegyensúlyozott folyadékfelvételt, segít a rekedtségen, hanggal kapcsolatos problémákon, lázas állapotokon, túlsúlyon, valamint jótékony hatású magas vérnyomás esetén, támogatja a vérellátást. Egyensúlyban tartja az anyagcserét, tisztítja a nyirokrendszert, serkenti az immunrendszert.

Howlit:  Súlyproblémákkal küzdő emberek köve! Gyakran festik, így más színben is előfordul. Pl.: kék, piros, stb. Erősíti az akaratot és a kitartást, ezzel is támogatja a fogyókúrát.  Méregtelenít, zsírégető hatása van, felgyorsítja az anyagcseréjét a szervezetben. Erősíti a hasnyálmirigyet, csökkenti a koleszterinszintet, és a folyadékraktározást. Segíti a magnézium felszívódását, egyensúlyban tartja a kalciumszintet, enyhíti a bélzavarokat, a gyomorémelygést és a hányingert. Gyógyítja a csontok és a fogak betegségeit. Izomlazító hatása van, oldja a görcsös fejfájást, segíti a gyomor működését, gátolja a véralvadást, rugalmassá teszi az érfalakat, megelőzi az érelmeszesedést és tágítja a koszorúereket.

 

 


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
torokcsakra
Csillagjegyek (több)
nyilas, kos, oroszlán, szűz, bak, halak
Cikkszám
374