Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

moha achát karkötő
moha achát karkötő
2 490 Ft

moha achát karkötő

4-6-8 mm gyöngyök váltakozva

20 cm hosszú

rugalmas szilikondamilra fűzve

2 490 Ft
Részletek

Mohaachát: Az új dolgok kezdetének köve, vonzza a bőséget.  Erősen kapcsolódik a természethez, növényekhez. Segítség az időjárás változás és a környezetszennyezés kiváltotta érzékenység csökkentésében. Felszabadítja a félelmet és a mélyen gyökerező stresszt. Fejleszti a kitartást, hogy soha ne adjuk fel! Támogatja az önkifejezést és a kommunikációt. Erősíti a bizalmat és a reményt, fokozottan optimista kő. Meggyorsítja a felépülést. Gyulladáscsökkentő, tisztítja a keringési és kiválasztó rendszert, serkenti a nyirokáramlást, valamint erősíti az immunrendszert. Felszámolja a bal és jobb agyfélteke közötti egyensúlyhiány okozta stresszt. Segít megelőzni a vércukorszint csökkenését és a kiszáradást; jótékonyan hat a fertőzésekre, a megfázásra és az influenzára, mérsékli a lázat. Csökkenti a nyirokcsomó duzzanatát. Támogatja szülésznő munkáját, enyhíti a fájdalmat, és komplikációmentes szülést biztosít. Elixírként a bőrre használható, kezeli a gombát és a bőrfertőzéseket.

- Méregteleníti a szervezetet

- Lelki téren hat a depresszió és letargia ellen, az öröm- és boldogságérzetet erősíti.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
gyökércsakra
Csillagjegyek (több)
kos, bika, ikrek, rák, szűz, skorpió
Cikkszám
255