Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

szemcsés türkiz karkötő
szemcsés türkiz karkötő
1 690 Ft

szemcsés türkiz karkötő

18 -19- 20 cm méretben választható.

Rugalmas szilikon damilra fűzve.

1 690 Ft
Részletek

Türkiz: A sors köve. Összebékíti a férfi– és a női energiákat. Csillapítja a lámpalázat tömeg előtt. Megszünteti a mártíromságra való hajlamot. Romantikus szerelemre ösztönöz. Kitűnő kő kimerültségre, depresszióra vagy pánikrohamokra. Erősíti az immunrendszert, regenerálja a szöveteket, támogatja a tápanyagok felszívódását, enyhíti a szennyeződések és a vírusok okozta fertőzéseket. Gyógyítja az egész testet, különösen a szemet, beleértve a hályogokat is. Csökkenti a sav túltermelődést, jótékonyan hat a köszvényre, a reumára és a gyomorra. Gyulladáscsökkentő és méregtelenítő hatású, enyhíti a görcsöket és a fájdalmat.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
torokcsakra
Csillagjegyek (több)
bika, mérleg, nyilas, vízöntő, halak
Cikkszám
94