Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

szemcsés szerpentin karkötő
szemcsés szerpentin karkötő
890 Ft

szemcsés szerpentin karkötő

18 -19- 20 cm méretben választható.

Rugalmas szilikon damilra fűzve.

890 Ft
Részletek

Szerpentin=Kígyókő=Ezüstszem: Egyensúlyt teremt a szervezet magnéziumhiányos állapota esetén. Hatásos a görcsök és a migrén minden fajtája ellen. Szívritmus zavarok, vese- és gyomorpanaszok, egymást rendszeresen váltogató hasmenés és székrekedés esetén segít. Kiegyenlíti a túlsavasodást, serkenti a magnézium-anyagcserét, görcsoldóan hat, és enyhíti a menstruációs fájdalmakat. Kiegyenlíti a hangulatingadozásokat, idegesség és stressz esetén megnyugtat, véd a negatív energetikai behatásoktól. A megnyugvásban és a belső béke megteremtésében segít. Elsőrangú meditációs kő. Elősegíti az előző életek emlékezetének visszanyerését.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
gyökércsakra
Csillagjegyek (több)
rák
Cikkszám
88