Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

szemcsés szerafinit karkötő
szemcsés szerafinit karkötő
1 990 Ft

szemcsés szerafinit karkötő

18 -19- 20 cm méretben választható
rugalmas szilikondamilra fűzve

1 990 Ft
Részletek

Szerafinit: Spirituális megvilágosodás köve, a meditációban segít elmélyülni. Egészen a legmagasabb gyógyítási szintig aktiválja az angyali kapcsolatokat. Úgy tartják, ez a kő a jin-jang egyensúlyt és a szívcsakra stabilitását biztosítja, amely lehetővé teszi a szív- és koronacsakra összehangolását és a korona csakra megnyitását.  A szívcsakrához kapcsolódva segíthet a negatív érzelmektől megszabadulni, különösen párkapcsolati konfliktusokban. Általános életerővel tölt fel, a gerincoszlop és a nyak fájdalmaira, fogfájásra, megfázás esetén is sikerrel szokták alkalmazni ezt az ásványt a képzett kristályterapeuták.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
szívcsakra, koronacsakra
Csillagjegyek (több)
mérleg
Cikkszám
114