Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

szemcsés sungit karkötő
szemcsés sungit karkötő
2 290 Ft

szemcsés sungit karkötő

18 -19- 20 cm méretben választható
rugalmas szilikondamilra fűzve

2 290 Ft
Részletek

Sungit: Képes elnyelni a számítógépek, mobiltelefonok és más hasonló eszközök által kibocsájtott elektromágneses szennyeződéseket. Sungit ásvány ősi energiája erős védelmet nyújt, az emberek, a helyek és a tárgyak által feléd irányuló negatív energiáktól. Segíthet minket abban, hogy a céljainkra tudjunk fókuszálni és közben földelve maradjunk. Erős földelő, amely hatással van a testre, az elmére, és a szellemre egyaránt. Arra ösztönözhet, hogy magabiztos legyél, bátor és hogy önmagad légy. Nyugatató hatása bárki számára segítség lehet az élet bármelyik szakaszában.  Sungitot érdemes a mindennapjaink részévé tenni, viselhetjük magunkon medálként, karkötőként. A sungit ki tudja egyenlíteni az energiaáramlást a ház körül. Felveszi a negatív energiákat, így harmonikusabb teret teremhetünk vele otthonunkban, munkahelyünkön vagy bárhol ahol szeretnénk.  Ágyunk mellé téve kezeli az álmatlanságot és megvéd a stressz élettani hatásaitól. A Sungit ásvány minden csakrát harmonizál.
A sungit ásványt nem kell megtisztítani, mert nem tartja meg a negatív energiákat.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
gyökércsakra
Csillagjegyek (több)
összes horoszkóp
Cikkszám
116