Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

szemcsés sugilit/szugilit karkötő 18 cm
szemcsés sugilit/szugilit karkötő 18 cm
3 190 Ft

szemcsés sugilit/szugilit karkötő 18 cm

18 cm hosszú

Rugalmas szilikon damilra fűzve.

3 190 Ft
Részletek

Sugilit: A spirituális szeretet köve. A bíbor sugár energiáját hozza el a Földre. Megnyitja és összehangolja a csakrákat a szeretet és bölcsesség szabad áramlása céljából. Elkísér az előző életekbe. Óvja a lelket a traumától, a sokktól. Lehetővé teszi, hogy fényt és szeretetet vigyünk a legsötétebb helyzetekbe is.  Hasznos az autisták számára, jó hatással van a daganatos betegekre, fájdalomcsillapító, gyógyító hatású energiákat közvetít.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
koronacsakra
Csillagjegyek (több)
szűz
Cikkszám
33