Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

szemcsés prehnit karkötő
szemcsés prehnit karkötő
1 190 Ft

szemcsés prehnit karkötő

18 -19- 20 cm méretben választható.

Rugalmas szilikon damilra fűzve.

1 190 Ft
Részletek

Prehnit: A fogyás köve. Serkenti a zsírban oldódó anyagok méregtelenítését, a zsíranyagcserét és a megújító folyamatokat, ezáltal csökkenti a túlsúlyt. Segít elfogadni magunkat és másokat, növeli a mások iránti tiszteletet. Segít megválni olyan dolgoktól, amelyekre többé már nincs szükségünk. Segít a kellemetlen igazságok elfogadásában, a döntések meghozatalában. Gyógyítja a gyógyítókat. Gyógyítja a veséket és a húgyhólyagot, a csecsemőmirigyet, a vállakat, a mellkast és a tüdőt, a köszvényt és a vér rendellenességeit, rendbe hozza a kötőszövetet, stabilizálja a daganatos beteg állapotát.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
szívcsakra
Csillagjegyek (több)
mérleg
Cikkszám
61