Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

szemcsés mahagóni obszidián karkötő
szemcsés mahagóni obszidián karkötő
990 Ft

szemcsés mahagóni obszidián karkötő

18 -19- 20 cm méretben választható.

Rugalmas szilikon damilra fűzve.

990 Ft
Részletek

Mahagóni obszidián: A feketénél finomabb az energiája. Együtt rezeg a Földdel; földel és védelmez; kitartást biztosít, amikor szükségünk van rá; életre kelti a célokat, felszámolja az energiablokkokat, és minden szinten serkenti a fejlődést. Stabilizáló kő, megerősíti a gyenge aurát, valamint helyreállítja a szex– és a napfonat csakra helyes forgási irányát. A mahagóni obszidián a testen viseljük! Csillapítja a fájdalmat és javítja a keringést.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
gyökércsakra
Csillagjegyek (több)
skorpió, nyilas, bak, vízöntő
Cikkszám
59