Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

szemcsés larimár/delfin karkötő
szemcsés larimár/delfin karkötő
1 390 Ft

szemcsés larimár/delfin karkötő

18 -19- 20 cm méretben választható.

Rugalmas szilikon damilra fűzve.

1 390 Ft
Részletek

Larimár: Szeretetet és békét sugároz magából, erősíti a nyugalmat. Megszünteti mártíromságra való hajlamot, érzelmi szélsőségeket, és enyhíti a rögeszmés depressziót. Segít kézben tartani életünk irányítását, főleg a bűntudat enyhítésében hatékony és elűzi a félelmet. Higgadtságot, éleselméjűséget és előremutató gondolatokat biztosít. Növeli a kreativitást. Elősegíti az öngyógyító folyamatokat. Főleg a porc és torok betegségeire hatékony; oldja az energiablokkokat a mellkasban, a fejben és a nyakban. Ugyancsak előnyös rátenni a betokosodott ízületekre és elzáródott artériákra. Egy fájdalmas területre téve gyengéden kivonja onnan a fájdalmat.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
torokcsakra
Csillagjegyek (több)
oroszlán
Cikkszám
96