Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

szemcsés kordierit-iolit karkötő
szemcsés kordierit-iolit karkötő
1 290 Ft

szemcsés kordierit-iolit karkötő

18 -19- 20 cm méretben választható.

Rugalmas szilikon damilra fűzve.

1 290 Ft
Részletek

Kordierit-iolit: A látomás köve.
Megkönnyíti a vizualizációt és az ösztönös megérzéseket, segíti hogy a megérzéseid alapján jó döntéseket hozzál. Erőssé teszi a szervezetet. Csökkenti a test zsírraktárait, mérsékli az alkohol hatását, támogatja a máj méregtelenítését és regenerációját. Jótékonyan hat a lázra, segíti a hipofízist, az arcüregeket és a légző rendszert, csillapítja a migrénes fejfájást. Serkenti a mirigyek működését és erősíti a beleket. Félelmek és depresszió ellen használják.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
homlokcsakra
Csillagjegyek (több)
nyilas, vízöntő, halak
Cikkszám
25