Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

szemcsés howlit karkötő "golyó"
szemcsés howlit karkötő "golyó"
990 Ft

szemcsés howlit karkötő "golyó"

18 -19- 20 cm méretben kapható.

Rugalmas szilikon damilra van felfűzve.

990 Ft
Részletek

Howlit: Súlyproblémákkal küzdő emberek köve! Segíti a fogyást és a salaktalanítást, emellett csökkenti a folyadékraktározást. Erősíti az akaratot és a kitartást, ezzel is támogatja a fogyókúrát. Eredetileg fehér színű, szürke erezettel. Gyakran festik, így Türkinit néven is ismert. Gondoskodik a belső nyugalomról és kiegyensúlyozottságról, a bizalomról és a harmóniáról - azaz az önrendelkező, boldog életről. Bórtartalma révén befolyásolja a gyomor- és bélflórát, ezzel enyhíti az émelygést, a görcsöket és a hasmenést. Stabilizálja az egyensúlyérzéket, elősegíti az idegrendszer ellazulását és hatással van a kívülről észlelhető mérgezési tünetekre. Kalcium alkotóeleme viszont a hormon-, enzim- és fehérjetermelést serkenti.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
koronacsakra
Csillagjegyek (több)
ikrek
Cikkszám
27