Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

szemcsés hópehely obszidián karkötő
szemcsés hópehely obszidián karkötő
890 Ft

szemcsés hópehely obszidián karkötő

18 -19- 20 cm méretben választható.

Rugalmas szilikon damilra fűzve.

890 Ft
Részletek

Hópehely obszidián: A tisztaság köve. Nyugtat, csillapít, kiegyensúlyozza a testet, lelket, szellemet. Segíti az elindulást, az ötletek spontán megvalósítására ösztönöz. Megszünteti félelmeinket, a bennünk lévő lelki blokádokat. Felfedi a rendellenesség okát. Segít bármit "megemészteni", amit nehéz elfogadni. Gyorsítja a sebgyógyulást. Felmelegíti a végtagokat érszűkület esetén is. Méregtelenít, megszünteti a blokkokat, beleértve az elmeszesedett ereket is. Használható a megnagyobbodott prosztata kisebbítésére is. Jótékonyan hat az erekre, javítja a keringést,vérellátást. Elixírje jó a szemre és bőrre. Csillapítja az ízületi gyulladással járó fájdalmat, az ízületi problémákat, a görcsöket és a sérüléseket.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
gyökércsakra
Csillagjegyek (több)
skorpió, nyilas, bak, vízöntő
Cikkszám
60