Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

szemcsés ametiszt karkötő "hamza/fatima"
szemcsés ametiszt karkötő "hamza/fatima"
1 090 Ft

szemcsés ametiszt karkötő "hamza/fatima"

18 -19- 20 cm méretben választható.

Rugalmas szilikon damilra fűzve.

1 090 Ft
Részletek

Ametiszt: A józan gondolkodás, az értelem, a tiszta gondolatok, és a spiritualitás köve. Védelmező kő. Erős tisztító és gyógyító képességei vannak. Segít, hogy kevésbé szétszórtak legyünk, hogy jobban tudjunk összpontosítani és tisztában legyünk képességeinkkel . Megszünteti az agy hiperaktivitása okozta álmatlanságot és véd a rémálmok ellen. Elűzi a haragot, a dühöt, a félelmet és az aggódást. Enyhíti a szomorúságot, és bánatot. Erősíti a tisztító és kiválasztó szerveket, az immunrendszert. Enyhíti a fejfájást, oldja a feszültséget. Gyógyítja a tüdő, a bőrbetegségek, az idegrendszer, az emésztőszervek és légutak rendellenességét. Szabályozza a bélflórát. Tisztítja az aurát! Fejleszti az önzetlenséget és a spirituális bölcsességet.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
koronacsakra
Csillagjegyek (több)
kos, szűz, skorpió, nyilas, vízöntő, halak
Cikkszám
13