Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

szemcsés akvamarin karkötő
szemcsés akvamarin karkötő
1 290 Ft

szemcsés akvamarin karkötő

18 -19- 20 cm méretben választható.

Rugalmas szilikon damilra fűzve.

1 290 Ft
Részletek

Akvamarin: A bátorság, széles látókör és az előrelátás köve. Fejleszti a kitartást, az önfegyelmet, túlélési képességet, célratörővé tesz . A tévedések tisztázására, az elintézetlen ügyek befejezésére ösztönöz. Erősíti a szerelmet és a hűséget. Enyhít az allergián, a szénanáthán, a szem rövid -és távol látásra, a légutak, a pajzsmirigy, valamint a húgyhólyag panaszain. Megelőzi az anyagcserezavarokat, nyugtatja idegeinket, enyhíti a félelmeket, javítja a kommunikációt. Erősíti immunrendszerünket, megóv az érelmeszesedéstől, izomgyengeségtől és a csontok törékenységétől, merevségétől. Bőrallergiát is lehet vele kezelni. A torok csakra köve, medálként hordjuk.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
torokcsakra
Csillagjegyek (több)
bika, rák, mérleg, vízöntő, halak, ikrek
Cikkszám
93