Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

gömbölyített szemcsés szuper7 karkötő
gömbölyített szemcsés szuper7 karkötő
2 690 Ft

gömbölyített szemcsés szuper7 karkötő

18 -19- 20 cm méretben választható.

Rugalmas szilikon damilra fűzve.

2 690 Ft
Részletek

Szuper 7, Szent Hetes, és Melódia-kő néven is ismert ásvány valójában hegyikristály, füstkvarc, kakokszenit, goethit, rutilkvarc és lepidokrokit kombinációja, általában ametiszt hordozóban.Nem csakra szinten hat, hanem az egész testre kiterjeszti hatalmas erejét. Elsősorban a nyugodt, kiegyensúlyozott emberek köve, nem való mindenkinek, mert a sok energia miatt néha feszültté is tehet. Stimulálja a látó képességeket, intuíciót, öngyógyítást, a spirituális felemelkedést szolgálja, összefogja az emberiséget, tudati és energia szinten, bolygószintű gyógyító kő.   A szuper hetes igen erőteljes ásvány, mint egy elektromos töltés, úgy képes végighaladni az ember auráján, nyugodtságot, és önbizalmat is ad. Tünetei lehetnek a zsibbadás és fejtető viszketés. Alacsonyabb szinten a jókedvet és az önszeretetet, a világ rendjébe vetett bizalmat növeli, rák esetén jó segítő.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
koronacsakra
Csillagjegyek (több)
összes horoszkóp
Cikkszám
95