Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

gömbölyített szemcsés olivin/peridot /krizolit karkötő
gömbölyített szemcsés olivin/peridot /krizolit karkötő
1 490 Ft

gömbölyített szemcsés olivin/peridot /krizolit karkötő

18 -19- 20 cm méretben választható.

Rugalmas szilikon damilra fűzve.

1 490 Ft
Részletek

Olivin=Peridot: A függetlenség köve. Védelmező kő, kiegyensúlyozottá tesz, fejleszti a koncentrációs készséget, szabályozza a belső szervek összhangját, segíti a testidegen anyagok kilökődését. Tisztítja a májat és az epét. Gyógyítja és regenerálja a szöveteket. Erősíti az anyagcserét, és jótékonyan hat a bőrre. Támogatja a szív, a csecsemőmirigy, a tüdő, a lép és a bélrendszer működését; gyógyítja a fekélyt, erősíti a szemet. Energiái ellensúlyozzák a rögeszmés depressziót és legyőzik a hipochondriát. Segít az újrakezdésben.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
minden csakra
Csillagjegyek (több)
ikrek, oroszlán, rák
Cikkszám
92