Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

gömbölyített szemcsés fekete obszidián karkötő
gömbölyített szemcsés fekete obszidián karkötő
890 Ft

gömbölyített szemcsés fekete obszidián karkötő

18 -19- 20 cm méretben választható.

Rugalmas szilikon damilra fűzve.

890 Ft
Részletek

Fekete obszidián= Apacskönny obszidián: A egyik fajtája, de hatása sokkal finomabb Földeli és tisztítja a földcsakrát. Vigasztalást nyújt a szomorúságra, segít felismerni, hogy mi okozza a bánatot, és elűzi a régóta magunkban hordozott sérelmeket. Erősíti az elemző képességet és megbocsátóvá tesz. Megkönnyíti a C– és D–vitamin felszívódását, eltávolítja a szervezetből a méreganyagokat, és csillapítja az izomgörcsöket.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
gyökércsakra
Csillagjegyek (több)
skorpió, nyilas, bak, vízöntő
Cikkszám
58