Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

gömbölyített szemcsés citrin karkötő  "elefánt"
gömbölyített szemcsés citrin karkötő "elefánt"
1 390 Ft

gömbölyített szemcsés citrin karkötő "elefánt"

18 -19- 20 cm méretben választható.

Rugalmas szilikon damilra fűzve.

1 390 Ft
Részletek

Citrin: Az élethez való bátorság köve . Életerőt, életörömöt közvetít, javítja az önkifejezést, segít a depresszió megszüntetésében. Erősíti az idegeket, a gyomrot, a lépet, és a hasnyálmirigyet. Hasznos segítség elhízás esetében, segíti a méregtelenítést, tisztító hatású és normalizálja a vércukorszintet. Hasznos az elváltozással járó betegségeknél, méregtelenít, tisztítja a vesét és az epét, egyensúlyba hozza a pajzsmirigyet. Gazdagságot hozó kristályok közé tartozik. Vonzza a gyarapodást, a sikert és mindent, ami jó, a " pénz köve". Ajánlott pénztárcában, zsebben, táskában tartani belőle!


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
köldökcsakra
Csillagjegyek (több)
oroszlán, szűz, skorpió, bak
Cikkszám
49