Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

gömbölyített szemcsés ametrin karkötő
gömbölyített szemcsés ametrin karkötő
1 090 Ft

gömbölyített szemcsés ametrin karkötő

18 -19- 20 cm méretben választható.

Rugalmas szilikon damilra fűzve.

1 090 Ft
Részletek

Ametrin: Ez az ásvány kombinálja a citrin és ametiszt tulajdonságait, valamint  energiáit is. Kiegyensúlyozó, stressz oldó, oldja a blokkokat, összehangolja gondolatainkat, tettvágyat higgadtsággal párosít. Gyors és hatásos hosszan tartó betegségek esetében, segíthet felderíteni az okokat. Kivételesen jó vértisztító és energetizálónak tartják, hiszen regenerálja a fizikai testet és erősíti az immunrendszert, az idegrendszert, valamint az emésztőtraktus szerveit. Méregtelenítő, gyomor-, epebántalmak, cukorbetegség esetén is hatásos. Auravédő. Segít elfogadni önmagunkat, önbizalmat és öntudatot közvetít. Erőt kölcsönöz ahhoz, hogy vágyainkat, elképzeléseinket sikerre vigyük.  Segít abban, hogy jó érzéssel higgyünk önmagunkban. Siker és pénzvonzó kő.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Kristály
ametrin
Szín
halvány lila-sárga
Csakrák (több)
koronacsakra
Csillagjegyek (több)
ikrek
Cikkszám
31