Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

gömbölyített szemcsés amazonit karkötő
gömbölyített szemcsés amazonit karkötő
1 390 Ft

gömbölyített szemcsés amazonit karkötő

18 -19- 20 cm méretben választható.

Rugalmas szilikon damilra fűzve.

1 390 Ft
Részletek

Amazonit : A termékenység köve. Segíti a szeretetteljes kommunikációt, mivel jó hatással van a szív- és torokcsakrára. Eloszlatja a negatív energiákat, elnyeli a káros sugárzásokat, helyreállítja az anyagcsere-folyamatokat. Oldja az idegrendszeren belüli blokkokat és az izomgörcsöt. Hasznos a csontritkulásra, kalciumhiányra és az ebből adódó betegségekre. Az AMAZONIT a hangulatkiegyenlítés köve. Kedvező hatása van az értelem és az intuíció, valamint a hangulatváltozások kiegyenlítésére. Rendbe hozza az anyagcserezavarokat (máj) harmonizálja az agyműködést, a vegetatív idegrendszert, a belső szerveket. Segíti a békés szülést és születést, ezért kismamáknak ajánlott.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Kristály
amazonit
Csakrák (több)
szívcsakra, torokcsakra
Csillagjegyek (több)
rák, halak, bika, mérleg, nyilas
Cikkszám
488