Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

unakit-ohm medállal karkötő
unakit-ohm medállal karkötő
2 490 Ft

unakit-ohm medállal karkötő

6-8 mm gyöngyök váltakozva, középen antiallergén fém

18 cm hosszú

rugalmas szilikondamilra fűzve

2 490 Ft
Részletek

Unakit: Regeneráló kő. Meggyorsítja a betegség utáni lábadozást, rezgéseivel erősíti a szervezet öngyógyító erőit. Erősíti a májat és az epét, de alapvetően minden terület regenerációjához használhatjuk. Ugyanígy alkalmas a betegség megelőzésére, mivel erősíti az immunrendszert. Javítja a belek, a máj és a tüdő működését is. Lelki területen gyorsabban felépülünk a sorscsapások és lelki megrázkódtatások után.

OHM: Az ősi hang minden mantrák anyja, amellyel a világegyetem létrejött. A hinduizmusban kezdetektől fogva használják, mint elsődleges szimbólumot. Azt vallják, hogy a mély meditáció természetesen hozza elő a hangokat és univerzális ragyogással vonja be annak gyakorlóját.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
szívcsakra
Csillagjegyek (több)
mérleg
Cikkszám
265