Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

tűzachát-karneol karkötő
tűzachát-karneol karkötő
2 450 Ft

tűzachát-karneol karkötő

8 mm tűzachát és 6 mm karneol váltakozva

18 cm hosszú

rugalmas szilikondamilra fűzve

2 450 Ft
Részletek

Tűzachát: Amint azt neve is jelzi, jótékonyan hat a szexualitásra, ösztönzi a gyökércsakra működését, minden szinten serkenti az életerőt, és megakadályozza az energia kiapadását. Eloszlatja a félelmet, és mélyen gyökerező biztonságérzetet táplál belénk. Gyógyítja a gyomrot, az ideg– és az endokrin rendszert, valamint a keringési zavarokat. Jótékonyan hat a szemre. Csökkenti a hőhullámokat és meg szünteti a forróságot a testben.

Karneol: Az életerő és életöröm köve. Életerőt, bátorságot ad, segít bízni önmagunkban. A nehézségek legyőzésére és elképzelésünk energikus képviselésére ösztönöz. Javítja a vér minőségét, serkenti a keringést, a véráramlási tulajdonságait. Serkenti az anyagcserét, a vitamin-, tápanyag- és ásványanyag-felvételt a vékonybélben. Kiváló a kreativitás fokozására. Élesíti a figyelmet. Érzelmileg véd az irigységtől, dühtől és sértődéstől. Csillapítja a haragot. Hat a női szaporítószervekre, növeli a termékenységet, gyógyítja a kismedence problémáit, a reumát, az idegzsábát, a depressziót, a veséket. Gyorsítja a csontok és az ínszalagok gyógyulási folyamatát.

 

 


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
szexcsakra
Csillagjegyek (több)
kos, rák, szűz, vízöntő
Cikkszám
223