Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

turmalin/fekete karkötő
turmalin/fekete karkötő
3 490 Ft

turmalin/fekete karkötő

8 mm turmalin az alap, középen allah szeme/védő szem/, hópehely obszidián és lápisz lazurit között

18 cm hosszú

rugalmas szilikondamilra fűzve

3 490 Ft
Részletek

Fekete turlmalin: (sörl).  Sámánkő. Védelmet nyújt a mobiltelefonok, az elektroszmog, a sugárzás, az asztrális támadás, a varázslat és a betegségre vonatkozó átkok, valamint mindenfajta negatív energia ellen. Fokozza az önzetlenséget és a gyakorlati kreativitást. Véd a legyengítő betegségekkel szemben, erősíti az immunrendszert; jótékonyan hat a diszlexiára mivel javítja a kéz és a szem közötti koordinációt. Jó ízületi gyulladásra, csillapítja a fájdalmat és összehangolja a gerincoszlopot. Viseljük a nyak körül!

Hópehely obszidián: A tisztaság köve. Nyugtat, csillapít, kiegyensúlyozza a testet, lelket, szellemet. Segíti az elindulást, az ötletek spontán megvalósítására ösztönöz. Megszünteti félelmeinket, a bennünk lévő lelki blokádokat. Felfedi a rendellenesség okát. Segít bármit "megemészteni", amit nehéz elfogadni.  Gyorsítja a sebgyógyulást. Felmelegíti a végtagokat érszűkület esetén is. Méregtelenít, megszünteti a blokkokat, beleértve az elmeszesedett ereket is.  Használható a megnagyobbodott prosztata kisebbítésére is. Jótékonyan hat az erekre, javítja a keringést, vérellátást. Elixírje jó a szemre és bőrre. Csillapítja az ízületi gyulladással járó fájdalmat, az ízületi problémákat, a görcsöket és a sérüléseket.

Lazurit (lápisz lazuli): Az igazság, a barátság köve. Oldja a stresszt. Enyhíti a fájdalmat, a migrént, hat a depresszióra, a légző- és idegrendszerre, a gégére, a pajzsmirigyre, az immunrendszerre. Tisztítja a vért, csökkenti a vérnyomást, a szédülést. Erősíti az őszinteséget, a méltóságot, a kapcsolatok örömét és a barátságot. Segít kimondani és elfogadni az igazságot, akkor is, ha esetleg fájdalmas. Kedvező hatással van a torok, a garat, a hangszalagok, az idegek és az agy bántalmaira, szabályozza a pajzsmirigy működését.

 ALLAH SZEME: A törökök legelterjedtebb amulettje, arra utalva, hogy aki ezt hordja, azt az isten óvó szeme kíséri. Ékszerként hordják, vagy lakás különböző helyiségében függesztik ki.

 


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
gyökércsakra
Csillagjegyek (több)
bak
Cikkszám
167