Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

tigris-sólyom-macskaszem karkötő "buddha"
tigris-sólyom-macskaszem karkötő "buddha"
2 990 Ft

tigris-sólyom-macskaszem karkötő "buddha"

8 mm gyöngyökből váltakozva, középen antiallergén fém

  18 cm hosszú

rugalmas szilikondamilra fűzve

2 990 Ft
Részletek

Tigrisszem: Az erő köve. Talizmánkő, védőkő. Erősíti a légutakat és a tüdőt, szabályozza a mellékvesét, hatással van az ízületekre és a csontozatra is. Jótékonyan hat a szemre, gyógyítja a torok és a nemzőszerveket, valamint feloldja a szűkületeket. Hasznos a törött csontok helyrehozatalában is. Segít a döntések meghozatalában, abban a helyzetben is, ha sok minden történik velünk egyszerre. Mérsékli a depressziót és felderíti a hangulatot. Megkönnyíti a célok megvalósítását, segít felismerni belső erőtartalékainkat és biztosítja a tiszta szándékot. Rendbe hozza az önértékelési zavarok, az önbírálat és a blokkolt kreativitás következményeit. Segít felismerni a tehetséget és a képességeket, no meg a hibákat is, amelyeket jó lenne legyőzni. Bármilyen függőségben szenvedőt támogat abban, hogy változtatni tudjon eddigi életvitelén. Különösen hasznos a mentális rendellenesség és a személyiségzavarok gyógyítására. 

Macskaszem: Mágikus tulajdonságai vannak. Eloszlatja a negatív energiát az aurából, és védelmet nyújt. Önbizalmat, boldogságot, derűt és szerencsét biztosít. A macskaszemet jól alkalmazhatjuk a szem betegségeinek kezelésében, ezen kívül fokozza a sötétben való tájékozódást is. A szív és a légutakat erősíti. Oldja az artériák meszesedését is, de duzzadt mirigyeinket is kezelhetjük vele.
A májra gyakorolt hatásának köszönhetően segíti a szervezet méregtelenítési folyamatát.
Javítja a logikus gondolkodást és segít, hogy könnyebben kezeljük félelmeinket. 
Segítségével növelhetjük önfegyelmünket.
 
Sólyomszem: Elsősorban raktároz. Felvesz minden felesleges energiát, így minden területen alkalmazható, ahol túlteng az energia. Emiatt csak rövid ideig szabad használnunk! Használhatjuk minden szemproblémára, illetve a szem túlerőltetéséből eredő fejfájás kezelésére. 
Segít, hogy a zaklatott helyzetekben megőrizzük nyugalmunkat, higgadtságunkat, ne veszítsük el rálátásunkat. Ilyen módon a stresszes helyzetekkel is könnyebben elbánunk. 
Macskaszem – Sólyomszem – Tigrisszem : Együtt használva felerősítik egymás tulajdonságait

Macskaszem → megteremtem (szerencse és pénzhozó) Sólyomszem → megmutatom 
Tigrisszem → megvédem
Jobb kézen ajánlott viselni. Akkor segít, ha viseljük.

 


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
gyökércsakra, köldökcsakra
Csillagjegyek (több)
ikrek, oroszlán, skorpió, nyilas, vízöntő, szűz
Cikkszám
515