Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

szodalit-howlit karkötő 18 cm
szodalit-howlit karkötő 18 cm
2 490 Ft

szodalit-howlit karkötő 18 cm

8 mm szodalit és howlit váltakozva, középen 10 mm porcelán gyöngy és 6 mm ezüst hematit

18 cm hosszú

rugalmas szilikondamilra fűzve

2 490 Ft
Részletek

Szodalit:  Az egyensúly köve. Segít a belső egyensúly megteremtésében, önbizalmat, bátorságot hoz életünkbe. Megszünteti a fölösleges bűntudatot, segít  felvállalni önmagunkat, enyhíti a pánikrohamokat, elűzi a félelmet, a fóbiát. Fokozza a tudatosságot, segíti az igazságra törekvést. Nyugtatja az elmét, megszünteti a szellemi zűrzavart. Igazságérzetre nevel.  Segíti a kiegyensúlyozott folyadékfelvételt, segít a rekedtségen, hanggal kapcsolatos problémákon, lázas állapotokon,  túlsúlyon, valamint jótékony hatású magas vérnyomás esetén, támogatja a vérellátást. Egyensúlyban tartja az anyagcserét, tisztítja a nyirokrendszert, serkenti az immunrendszert. 

Howlit:  Súlyproblémákkal küzdő emberek köve! Gyakran festik, így más színben is előfordul. Pl.: kék, piros, stb. Erősíti az akaratot és a kitartást, ezzel is támogatja a fogyókúrát.  Méregtelenít, zsírégető hatása van, felgyorsítja az anyagcseréjét a szervezetben. Erősíti a hasnyálmirigyet, csökkenti a koleszterinszintet, és a folyadékraktározást. Segíti a magnézium felszívódását, egyensúlyban tartja a kalciumszintet, enyhíti a bélzavarokat, a gyomorémelygést és a hányingert. Gyógyítja a csontok és a fogak betegségeit. Izomlazító hatása van, oldja a görcsös fejfájást, segíti a gyomor működését, gátolja a véralvadást, rugalmassá teszi az érfalakat, megelőzi az érelmeszesedést és tágítja a koszorúereket.
 
Hematit: Az erő, kitartás, túlélés köve. Erősíti a nyirokrendszert és az immunvédekezést, segít a szív, a véredények és a hólyag panaszain, valamint a fertőzéseken, gennyes gyulladásokon. Elősegíti a vasfelvételt és a vérképződést, stimulálja a mirigyeket, a májat és az epét. 

 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
koronacsakra, torokcsakra
Csillagjegyek (több)
nyilas, kos, oroszlán, szűz, bak, halak, ikrek
Cikkszám
519_