Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

rózsaopál-tejkvarc-rózsaarany hematit karkötő
rózsaopál-tejkvarc-rózsaarany hematit karkötő
3 990 Ft

rózsaopál-tejkvarc-rózsaarany hematit karkötő

6-8 mm gyöngyök

18,5 cm hosszú

rugalmas szilikondamilra fűzve

3 990 Ft
Részletek

Rózsaopál: Finom rezgéssel rendelkező érzékeny kő, viszont a szerelem bevonzására, megtartására, a vágy fellobbantására gyakorolt hatása nagyon intenzív. Rózsaopál is a szeretet köve, de sokkal intenzívebb erősebb rezgéssel bír. Csábító kő: felerősíti az érzelmi állapotokat, felszabadítja a gátlásokat. Az érzelmeket stabilizálni is tudja, így  a házasságban hosszú együttélésekben is hatékony segítség. Életerővel tölt el. Gyógyítja a Parkinson kórt, fertőzéseket, lázat. Tisztítja a vért és a veséket.

Tejkvarc (Hókvarc): A Tejkvarc, más néven Hókvarc ásványnak nevezett szépségünk valójában még ki nem kristályosodott hegyikristály. Gyógyhatása teljesen megegyezik a hegyikristályéval, viszont lassabban fejti ki az erejét, ezért ajánlott hosszabb távon viselni. Gyógyítja a gyengén működő sejteket, erősíti a csontozatot, megszünteti az ízületi problémákat. Megtanít arra, hogy nyugodtan ki tudjuk mondani azt, amit érzünk, gondolunk, de mindezt higgadtan és tárgyilagosan tegyük. Segít a fontos döntések meghozatalában, fejleszti a tisztánlátásunkat és támogatást nyújt számunkra. Általános tisztítóként működik, védi az auránkat.
 
Hematit: Az erő, kitartás, túlélés köve. Erősíti a nyirokrendszert és az immunvédekezést, segít a szív, a véredények és a hólyag panaszain, valamint a fertőzéseken, gennyes gyulladásokon. Elősegíti a vasfelvételt és a vérképződést, stimulálja a mirigyeket, a májat és az epét. 

 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
koronacsakra, szívcsakra, gyökércsakra
Csillagjegyek (több)
rák, szűz, vízöntő, nyilas, halak, ikrek, oroszlán, skorpió, bak
Cikkszám
526