Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

rekonstruált krizokolla karkötő
rekonstruált krizokolla karkötő
2 190 Ft

rekonstruált krizokolla karkötő

6 és 8 mm gyöngyök váltakozva

18,5 cm hosszú

rugalmas szilikondamilra fűzve

2 190 Ft
Részletek

Krizokolla: Békés és éltető kő. A nehéz időszakot élő kapcsolatokban stabilizálja és javítja mind az otthoni, mind a személyes viszonyokat. Nyugtatja, tisztítja és energiával tölti fel az összes csakrát. Erősíti a májat, csökkenti a lázat, alkalmazható fertőzések, torokgyulladás és - malachittal együtt - a menstruációs zavarok esetén. Gyógyítja az ízületi gyulladást, csontbetegséget, emésztőszerveket, égéseket, pajzsmirigyet, izomgörcsöt, méhgörcsöt, védőkő  a terhesség ideje alatt. Csökkenti a gyulladást és vérnyomást.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
minden csakra
Csillagjegyek (több)
bika, rák, mérleg, nyilas, vízöntő
Cikkszám
247