Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

magyar tricolor karkötő - piros howlit, tejkvarc, zöld aventurin "kelta csomó" 19 cm
magyar tricolor karkötő - piros howlit, tejkvarc, zöld aventurin "kelta csomó" 19 cm
2 190 Ft

magyar tricolor karkötő - piros howlit, tejkvarc, zöld aventurin "kelta csomó" 19 cm

8 mm piros howlit, tejkvarc, zöld aventurin váltakozva, középen antiallergén fém 

19 cm hosszú

rugalmas szilikondamilra fűzve

2 190 Ft
Részletek

Howlit:  Súlyproblémákkal küzdő emberek köve! Gyakran festik, így más színben is előfordul. Pl.: kék, piros, stb. Erősíti az akaratot és a kitartást, ezzel is támogatja a fogyókúrát.  Méregtelenít, zsírégető hatása van, felgyorsítja az anyagcseréjét a szervezetben. Erősíti a hasnyálmirigyet, csökkenti a koleszterinszintet, és a folyadékraktározást. Segíti a magnézium felszívódását, egyensúlyban tartja a kalciumszintet, enyhíti a bélzavarokat, a gyomorémelygést és a hányingert. Gyógyítja a csontok és a fogak betegségeit. Izomlazító hatása van, oldja a görcsös fejfájást, segíti a gyomor működését, gátolja a véralvadást, rugalmassá teszi az érfalakat, megelőzi az érelmeszesedést és tágítja a koszorúereket.

Tejkvarc (Hókvarc):A Tejkvarc, más néven Hókvarc ásványnak nevezett szépségünk valójában még ki nem kristályosodott hegyikristály. Gyógyhatása teljesen megegyezik a hegyikristályéval, viszont lassabban fejti ki az erejét, ezért ajánlott hosszabb távon viselni. Gyógyítja a gyengén működő sejteket, erősíti a csontozatot, megszünteti az ízületi problémákat. Megtanít arra, hogy nyugodtan ki tudjuk mondani azt, amit érzünk, gondolunk, de mindezt higgadtan és tárgyilagosan tegyük. Segít a fontos döntések meghozatalában, fejleszti a tisztánlátásunkat és támogatást nyújt számunkra. Általános tisztítóként működik, védi az auránkat.

Aventurin zöld: A gondtalanság köve. Elnyeli az elektroszmogot. Csillapítja a haragot–ingerültséget. Elősegíti a fájó érzelmek gyógyulását. Enyhülést hoz idegesség, stressz, és alvászavarok esetén. Segít a mélyen ülő félelmek leküzdésében, erősíti az önbizalmat, fokozza a lelkesedni tudás képességét. Megelőzi a szívinfarktust és az érelmeszesedést, hatékony bőrproblémák esetén, hajhullásnál, korpásodásnál. Segíti az anyagcserét, csökkenti a koleszterint, egyensúlyban tartja a vérnyomást. Hasznára van a kötőszöveteknek és az idegrendszernek, csecsemőmirigynek. Gyulladáscsökkentő, csillapítja a bőrkiütéseket, az allergiás tüneteket és a migrénes fejfájást. Nyugtatja a szemet. Jó hatással van a mellékvesékre, a tüdőre, az arcüregre, a szívre, az izom–, valamint a húgyivari rendszerre. 

 KELTA CSOMÓ: A huroknak mágikus jelentése van, többféleképpen értelmezhető. Ha védőszimbólumként használod, akkor csapdába ejti és megfogja a feléd érkező rontást. De az egymásba fonódó szálak az élet szakadatlan folytonosságát is jelképezik, vagyis azt, hogy az életutat nem akasztja meg sem betegség, sem másféle szerencsétlenség.

 

 


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
koronacsakra, szívcsakra
Csillagjegyek (több)
ikrek, rák, mérleg, skorpió, nyilas, vízöntő
Cikkszám
503