Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

lepidolit karkötő
lepidolit karkötő
3 490 Ft

lepidolit karkötő

10 mm közte 4 és 6 mm gyöngyök váltakozva

19 cm hosszú

rugalmas szilikondamilra fűzve

3 490 Ft
Részletek

Lepidolit: Megköveteli, hogy igazán nemes feladatokra használjuk. Segít a hangulatváltozások és a rögeszmés depresszió felszámolásában. Kiváló minden érzelmi vagy szellemi függőség megszüntetésére; támogatja a szenvedélybetegségekből és bármilyen bántalomból való megszabadulást, beleértve az anorexiát is. Mint az "átmenet köve" Erősíti a függetlenséget, és arra sarkall, hogy önerőből érjük el a céljainkat, ösztönzi a változást. Nyugtató kő, amely enyhíti az alvászavarokat és az érzelmi stresszt; mély érzelmi gyógyulást biztosít. Csillapítja az allergiát, erősíti az immunrendszert, újjáépíti a DNS–t. Enyhíti a kimerültséget, az epilepsziát és az Alzheimer–kórt. Tompítja az isiásszal és az idegzsábával járó fájdalmat, és megszünteti az ízületi problémákat. A bőr és a kötőszövet méregtelenítője. A lepidolit kitűnő a klimax idején. Jótékonyan hat a komputerstressz okozta betegségekre.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
koronacsakra
Csillagjegyek (több)
mérleg
Cikkszám
235