Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

lávakő/fekete karkötő 22 cm
lávakő/fekete karkötő 22 cm
1 890 Ft

lávakő/fekete karkötő 22 cm

8-10 mm gyöngyök váltakozva

20,5 cm hosszú

rugalmas szilikondamilra fűzve

1 890 Ft
Részletek
Lávakő: Vulkáni eredetű kőzet, ezért rendkívül magas az ásvány anyag tartalma. Segíti az energiaáramlást, általános frissítő, nyugtató, stresszoldó hatású, ezáltal javítja a közérzetet. Salaktalanítja, megtisztítja a sejteket.  Fokozza a vérkeringést, méregtelenít és lazítja az izmokat, ízületeket. Enyhíti az álmatlanságot és rendívül jót tesz a bőrnek. Jó hatással van a vegetatív idegrendszerre és az anyagcsere folyamatra. Segítségével fokozható az önbecsülés, kifejezőkészség, és a szeretet képessége.

 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
gyökércsakra
Csillagjegyek (több)
mérleg
Cikkszám
495