Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

larvikit-fazetált labradorit-szivárvány holdkő-angyal aura kvarc karkötő
larvikit-fazetált labradorit-szivárvány holdkő-angyal aura kvarc karkötő
3 490 Ft

larvikit-fazetált labradorit-szivárvány holdkő-angyal aura kvarc karkötő

8 mm gyöngyök váltakozva, közte 6 mm angyalaura kvarc

18 cm hosszú

rugalmas damilra fűzve

3 490 Ft
Részletek

Larvikit: másnéven Fekete Labradorit. Jó hatással van a szem és az agy rendellenességeire, oldja a stresszt, szabályozza az anyagcserét. Gyógyítja a megfázást, a köszvényt és a reumát, egyensúlyban tartja a hormonokat, csillapítja a menstruációs feszültséget, és csökkenti a vérnyomást, élénkíti a szervezet vérkeringését. Erősíti a szervezet öngyógyító és védekező képességét, továbbá a csecsemőmirigyen át az immunrendszert, azaz ellenállóvá tesz.

Labradorit: Az ezoterikus tudás köve. Fényhozó kő. Erős védelmező, erősíti a tudatot.  Képes néhány másodperc alatt letisztítani az aurát, beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusát, letisztítja a többi követ is. Erősíti a hitet önmagunkban, és a bizalmat az Univerzumban. Megnyugtatja a túlságosan tevékeny elmét, energiával tölti fel a képzeletet, és új ötleteket szül. Jó hatással van a szem és az agy rendellenességeire, oldja a stresszt, szabályozza az anyagcserét. Gyógyítja a megfázást, a köszvényt és a reumát; egyensúlyban tartja a hormonokat, csillapítja a menstruációs feszültséget, és csökkenti a vérnyomást.
Holdkő: Az új kezdet köve. Csillapítja a felindulást. Kitűnő ellenszere a szélsőségesen macsó férfiaknak és a túlságosan agresszív nőknek. Gyógyítja a felső emésztőszerveket, amelyekre fokozottan hat az érzelmi stressz. Erőteljesen befolyásolja a menstruációs ciklust, és enyhíti a menstruációval összefüggő rendellenességeket és feszültséget. Kapcsolatban áll a tobozmiriggyel, kiegyensúlyozza a hormonrendszert, a testfolyadékok áramlását. Használható hiperaktív gyerekek megnyugtatására is. Segíti az emésztő– és a szaporítószerveket,  a  tápanyagok felszívódását: csökkenti a méreganyagokat és a folyadék visszatartást; enyhíti a bőr, a haj, a szem, a máj és a hasnyálmirigy elváltozással járó betegségeit. Kitűnő a menstruációt megelőző tünetekre, a fogantatásra, a szülésre és a szoptatásra. Az elixírt hagyományosan álmatlanság ellen használják. 
Aura kvarc: Az ezoterikus gondolkodásmód szerint a testünk energiamezőit bizonyos esetekben látják avatott emberek, ezek az energiamezők az aurák, amiket különböző színekben látnak. Ezek természetesen összefüggésben vannak a csakra központokkal, amelyeket ásványokkal és különböző színű aura kvarc termékekkel is lehet erősíteni. Az Aura kvarcok hegyikristályra különleges eljárással, mesterségesen jön létre. Rögzített fémbevonatok, ezek színe a fémtartalomtól függően más színű. Ez tartós bevonat, nem kopik.
Angyal aura kvarc: A platina miatt sokkal világosabb társaitól. Mivel valójában hegyikristály van arannyal és platinával kezelve, így gyógyhatása megegyezik a hegyikristályéval, viszont az arany és a platina miatt, hatékonysága felerősödött. Gyönyörű szivárvány színe reményt és optimizmust sugall, arra biztat, hogy mindig a dolgok jó oldalát nézzük, boldogságot sugároz. Egyensúlyba hozza az egész szervezetet, és viselőjének nyugodt, tiszta gondolkodást biztosít. Tisztítja az energiaáramlásunkat, oldja a szervezetben keletkező blokkokat, és megvédi a tulajdonosát minden negatív hatástól. Mestergyógyító, minden szervünkre jótékonyan hat és bármilyen betegség kezelésére alkalmas.

 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
minden csakra
Csillagjegyek (több)
összes horoszkóp
Cikkszám
219