Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

lápisz lazurit karkötő
lápisz lazurit karkötő
3 490 Ft

lápisz lazurit karkötő

12 mm csavart hasáb és 6 mm gyöngy váltakozva

20 cm hosszú

rugalmas szilikondamilra fűzve

3 490 Ft
Részletek

Lazurit (lápisz lazuli): Az igazság, a barátság köve. Oldja a stresszt. Enyhíti a fájdalmat, a migrént, hat a depresszióra, a légző- és idegrendszerre, a gégére, a pajzsmirigyre, az immunrendszerre. Tisztítja a vért, csökkenti a vérnyomást, a szédülést. Erősíti az őszinteséget, a méltóságot, a kapcsolatok örömét és a barátságot. Segít kimondani és elfogadni az igazságot, akkor is, ha esetleg fájdalmas. Kedvező hatással van a torok, a garat, a hangszalagok, az idegek és az agy bántalmaira, szabályozza a pajzsmirigy működését.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
homlokcsakra
Csillagjegyek (több)
kos, bika, szűz, nyilas, bak, vízöntő, halak
Cikkszám
263