Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

labradorit karkötő
labradorit karkötő
3 490 Ft

labradorit karkötő

8 mm fazetált és golyó gyöngyök váltakozva

20 cm hosszú

rugalmas szilikondamilra fűzve

3 490 Ft
Részletek

Labradorit: Az ezoterikus tudás köve. Fényhozó kő. Erős védelmező, erősíti a tudatot.  Képes néhány másodperc alatt letisztítani az aurát, beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusát, letisztítja a többi követ is. Erősíti a hitet önmagunkban, és a bizalmat az Univerzumban. Megnyugtatja a túlságosan tevékeny elmét, energiával tölti fel a képzeletet, és új ötleteket szül. Jó hatással van a szem és az agy rendellenességeire, oldja a stresszt, szabályozza az anyagcserét. Gyógyítja a megfázást, a köszvényt és a reumát; egyensúlyban tartja a hormonokat, csillapítja a menstruációs feszültséget, és csökkenti a vérnyomást.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
minden csakra
Csillagjegyek (több)
bak, vízöntő
Cikkszám
244