Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

K2 karkötő
K2 karkötő
4 090 Ft

K2 karkötő

8 mm gyöngyökből

18 cm hosszú

rugalmas szilikondamilra fűzve

4 090 Ft
Részletek

K2: ásvány egy nagyon ritka és újonnan felfedezett ásvány, amelyet a K2 hegységben,  Ázsiában a Himalájában, a világ második legmagasabb hegyén bányásznak. Ebben a különleges ásványban a Fehér gránitba Azurit vagy ritkábban Malachit darabkák vannak belenőve. Ezeknek az ásványoknak a hatását ötvözi. Erősíti az önfegyelmet, növeli az összpontosítási képességet. Segíthet az autoimmun betegségekben, immunrendszer működését, a szervezet öngyógyító folyamatait, a szemet, termékenységet. Nagyon erősen földelő ásvány, amely segíthet abban, hogy stabilan tudjunk a Földhöz kötődni. Úgy tartják, hogy a gránit semlegesítheti  a  káros  földsugárzásokat és energiával töltheti a Föld hálóját. Nagyon hasznos lehet, ha biztonságos teret szeretnénk létrehozni meditációhoz vagy spirituális gyakorlatokhoz. Ez az ásvány segíthet, hogy magasabb nézőpontba tudjunk emelkedni és felülről rálátva az eseményekre a teljes képet látva hozzuk meg a döntéseinket. Segíthet megérteni, hogy az érzelmek és a gondolatok hogyan befolyásolják a fizikai megnyilvánulásainkat. Segíthet legyőzni a félelmeinket és szorongásainkat, azáltal hogy megértjük őket miért jelentek meg az életünkben. Szellemileg oldhatja a nyugtalanságot és a stresszt. Jótékony hatásúak lehetnek a torokra, pajzsmirigyre, porcokra és ízületekre.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
homlokcsakra
Csillagjegyek (több)
nyilas
Cikkszám
184