Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

jáde karkötő
jáde karkötő
2 790 Ft

jáde karkötő

6 és 8 mm kanadai jáde váltakozva

18,5 cm hosszú

rugalmas szilikondamilra fűzve

2 790 Ft
Részletek

Jáde: A tisztaság köve. Növeli és táplálja a szeretetet, védelmet nyújt, vonzza a szerencsét és a barátságot, növeli az önállóságot. Jó hatású a vesékre, méregtelenít, gyógyítja a műtéti sebeket, fokozza a termékenységet, segít a szülésnél, egyensúlyban tartja a sav-lúg arányt. Szabályozza az idegek, a vese és a mellékvese működését. Jótékony hatással van a pajzsmirigy működésére. Elősegíti a pihentető alvást.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
szívcsakra
Csillagjegyek (több)
bika, rák, mérleg, halak
Cikkszám
239