Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

hópehely obszidián-dalmata jáspis karkötő 18 cm
hópehely obszidián-dalmata jáspis karkötő 18 cm
2 490 Ft

hópehely obszidián-dalmata jáspis karkötő 18 cm

8 mm gyöngyök váltakozva közte 6 mm ezüst hematit

18 cm hosszú 

rugalmas szilikondamilra fűzve

2 490 Ft
Részletek

Hópehely obszidián: A tisztaság köve. Nyugtat, csillapít, kiegyensúlyozza a testet, lelket, szellemet. Segíti az elindulást, az ötletek spontán megvalósítására ösztönöz. Megszünteti félelmeinket, a bennünk lévő lelki blokádokat. Felfedi a rendellenesség okát. Segít bármit "megemészteni", amit nehéz elfogadni.  Gyorsítja a sebgyógyulást. Felmelegíti a végtagokat érszűkület esetén is. Méregtelenít, megszünteti a blokkokat, beleértve az elmeszesedett ereket is.  Használható a megnagyobbodott prosztata kisebbítésére is. Jótékonyan hat az erekre, javítja a keringést,vérellátást. Elixírje jó a szemre és  bőrre. Csillapítja az ízületi gyulladással járó fájdalmat, az ízületi problémákat, a görcsöket és a sérüléseket.

Dalmata jáspis: Megfontoltságra ösztönöz, erősítő, építő, és érzelmileg harmonizáló hatású. Segít, hogy terveinket alaposan átgondolhassuk, minden lépést megfontoljunk, hogy azután határozottan cselekedhessünk. Serkenti az idegrendszer működését, gyorsítja a reakciókat.

Hematit: Az erő, kitartás, túlélés köve. Erősíti a nyirokrendszert és az immunvédekezést, segít a szív, a véredények és a hólyag panaszain, valamint a fertőzéseken, gennyes gyulladásokon. Elősegíti a vasfelvételt és a vérképződést, stimulálja a mirigyeket, a májat és az epét.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
gyökércsakra
Csillagjegyek (több)
kos, bika, ikrek, rák, szűz, skorpió, nyilas, bak, vízöntő
Cikkszám
272