Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

hegyikiristály-rózsakvarc-akvamarin karkötő
hegyikiristály-rózsakvarc-akvamarin karkötő
3 990 Ft

hegyikiristály-rózsakvarc-akvamarin karkötő

8 mm gyöngyök váltakozva

19,5 cm hosszú

rugalmas szilikondamilra fűzve

3 990 Ft
Részletek

Hegyikristály: A Hegyikristály a leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kristály a Földön. A Fény kristálya, a Világmindenség erejét szimbolizálja. Minden csillagjegy számára ajánlott. Fokozza a többi kristály hatását, a kristály a létezés minden szintjén kifejti hatását. Segíti a figyelem összpontosítást. A hegyikristály mestergyógyító és bármilyen betegségre használható.  Harmonizálja a két agyféltekét, tisztítja az aurát, növeli az ellenálló képességet, elősegíti a sebek gyógyulását, a csontok összeforrását.

Rózsakvarc: A feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke köve. „Nagy Békítő”-ként is ismert. A legnemesebb gyógyító kő.  Nyugtat, és kitűnő hatása van krízis idején. Enyhíti a bánatot. Lehetővé teszi, hogy elfogadjuk és megbocsássunk saját magunknak, aktiválja az önbizalmat és az önértékelést. Megnyugtatja a szívet, biztat, bevonzza a szerelmet. A meglévő kapcsolatokban visszaállítja a bizalmat, a harmóniát. Erősíti a szívet és a keringési rendszert. Segíti a mellkas problémáit, gyógyítja a tüdőt, a veséket, enyhíti a szédülést, fokozza a termékenységet.

Akvamarin: A bátorság, széles látókör és az előrelátás köve. Fejleszti a kitartást, az önfegyelmet, túlélési képességet,  célratörővé tesz . A tévedések tisztázására, az elintézetlen ügyek befejezésére ösztönöz. Erősíti a szerelmet és a hűséget.  Enyhít az allergián, a szénanáthán, a szem rövid -és  távol látásra, a légutak, a pajzsmirigy, valamint a húgyhólyag panaszain.  Megelőzi az anyagcserezavarokat, nyugtatja idegeinket, enyhíti a félelmeket, javítja a kommunikációt. Erősíti immunrendszerünket, megóv az érelmeszesedéstől, izomgyengeségtől és a csontok törékenységétől, merevségétől. Bőrallergiát is lehet vele kezelni. A torok csakra köve, medálként hordjuk.

 

 


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
minden csakra
Csillagjegyek (több)
összes horoszkóp
Cikkszám
236