Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

füstkvarc-fazetált hegyikristály karkötő
füstkvarc-fazetált hegyikristály karkötő
2 890 Ft

füstkvarc-fazetált hegyikristály karkötő

8 mm gyöngyök váltakozva

17,7 cm hosszú

rugalmas szilikondamilra fűzve

 

2 890 Ft
Részletek

Füstkvarc: A stabilitás köve.  Hat az izom – és kötőszövetekre, segíti az ízületi lerakódások feloldását, a has, a csípő, és a lábak betegségeinél hatásos. Enyhít a nyak és a hát feszültségén, csillapítja a fájdalmakat és erősíti az idegeket, csökkenti a stresszt, serkenti a hormontermelést és fokozza a koncentrációs képességet, támogatja az ásványi anyag felszívódását. Hatékonyan használható daganatos, cisztás, gyulladásos betegségek, kemoterápiára vagy sugárkezelés esetén.

Hegyikristály: A Hegyikristály a leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kristály a Földön. A Fény kristálya, a Világmindenség erejét szimbolizálja. Minden csillagjegy számára ajánlott. Fokozza a többi kristály hatását, a kristály a létezés minden szintjén kifejti hatását. Segíti a figyelem összpontosítást. A hegyikristály mestergyógyító és bármilyen betegségre használható.  Harmonizálja a két agyféltekét, tisztítja az aurát, növeli az ellenálló képességet, elősegíti a sebek gyógyulását, a csontok összeforrását.

 


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
minden csakra
Csillagjegyek (több)
összes horoszkóp
Cikkszám
268