Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

fluorit-muránói üveg gyöngy karkötő
fluorit-muránói üveg gyöngy karkötő
2 490 Ft

fluorit-muránói üveg gyöngy karkötő

8 mm fluorit közte 10 mm üveg gyöngy   

19,5 cm hosszú

rugalmas szilikondamilra fűzve

2 490 Ft
Részletek

Fluorit: ibolyaszínű - Felszabadulttá tesz, érzelmi stabilitást és lelki békét ad. Javítja a tanulási és koncentrációs zavarokat. Jó segítség a túlsúly elleni harcban. Fluorit kék - Igazságossá, józanná és nyugodttá tesz, enyhíti a frusztráció érzését. Csillapítja a köhögést, jó segítő tartási problémák esetén, növekedési problémáknál, csontkinövéseknél. Fluorit színtelen - Érzelmileg stabillá tesz, csökkenti a bűntudatot. Segít rendet tartani gondolatainkban és külső környezetünkben egyaránt. Jó a bőrre, a nyálkahártyára, allergiára. Fluorit zöld - Segít a problémák megoldásában, ötletekben gazdaggá tesz. Tudatosabbá teszi, erősíti az érzéseket, hangulatokat. Megszünteti a szűklátókörűséget. Serkenti a méregtelenítést, jó hatással van az ízületekre, reumára, gombás betegségekre.


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
koronacsakra
Csillagjegyek (több)
szűz
Cikkszám
251