Kérdése van? Hívjon minket! +36306134905

fekete obszidián-arany hematit-ezüst obszidián karkötő 18,5 cm
fekete obszidián-arany hematit-ezüst obszidián karkötő 18,5 cm
2 490 Ft

fekete obszidián-arany hematit-ezüst obszidián karkötő 18,5 cm

8 mm gyöngyökből váltakozva, közte 4 mm fazetált arany hematit

18,5 cm hosszú

rugalmas szilikondamilra fűzve

 

2 490 Ft
Részletek

Fekete obszidián= Apacskönny obszidián: A egyik fajtája, de hatása sokkal finomabb Földeli és tisztítja a földcsakrát. Vigasztalást nyújt a szomorúságra, segít felismerni, hogy mi okozza a bánatot, és elűzi a régóta magunkban hordozott sérelmeket. Erősíti az elemző képességet és megbocsátóvá tesz. Megkönnyíti a C– és D–vitamin felszívódását, eltávolítja a szervezetből a méreganyagokat, és csillapítja az izomgörcsöket.

Hematit: Az erő, kitartás, túlélés köve. Erősíti a nyirokrendszert és az immunvédekezést, segít a szív, a véredények és a hólyag panaszain, valamint a fertőzéseken, gennyes gyulladásokon. Elősegíti a vasfelvételt és a vérképződést, stimulálja a mirigyeket, a májat és az epét. 


 


FIGYELEM!
A Btk. 187. törvény módosítása alapján fel kell hívnunk a figyelmet, hogy az ásványok nem gyógyászati eszközök. Egészségügyi problémák esetén, mindig konzultálj orvossal! Az ásványokat ne használd orvosi ellátás helyettesítésére!
Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Web áruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Adatok
Csakrák (több)
gyökércsakra
Csillagjegyek (több)
oroszlán, skorpió, bak, nyilas, vízöntő
Cikkszám
141